Monday, August 17, 2009

Главоблъсканица

Всеки си има своите мрачни и тъмни тайни,но признава ли че те съществуват в действителност? Иска ли останалите да разберат за тях? Или иска да ги крие,колкото се може по-дълго? А може би пък не му пука дали някой ще ги разкрие или не!? А може и да му пука,но да се преструва? Или пък да се прави,че няма нищо?

Да,има прекалено много хора по света и прекалено много възможности и неизвестни... Ние спре просто част от една огромна музайка,за която всички подозираме,че я има... но никой не го казва на глас! Никой не си прави труда да го огласи...

И тъй като сме прекалено много личностите по света, има и още толкова въпроси.. На които всеки, някога, се е опитвал да си отговори. Едва ли,на някого му е пробляснала върховна мисъл или идея докато се е чудел,но това не пречи да си се чудим.

В същност това е умствено упражнение. Нещо като задачите по математика... Колкото и да се опитваш да решиш "задачата",толкова повече се объркваш! /Хайде някой да посмее да ме обори тук! :D:D/. Мда,точно така си е. Ако успеем да решим задачата ще се почувстваме по-добре,може би дори...ще се зарадваме...ще станем по-самоуверени. Но точно тук идва уловката.При всяка решена задача идва по-трудна и по-заплетена.
И все пак... всеси обича главоблъсканиците! xD

Но да се върнем към тайните...в същност .. тук идва наред едно от най-старите клишета на света "нито една тайна не може да се крие вечно"

Кхм,честно казано...нямам си и на идея защо ме сполитат тези мисли.. xD
Но пък . ... .. нали трябва да се занимавам с нещо..соу
Дам,вярвам че не може да остане скрита никоя тайна... но това не пречи ние да се опитваме да ги крием,нали? :D

2 comments:

Anonymous said...

Има много въпроси, да. Все пак ако на всеки от тях намерим отговора веднага какъв е смисъла на всичко!? В живота никой въпрос не остава без отговор - както ти каза с тайните. Просто е въпрос на време да го открием! (:

Lollidella said...

Така си е :]